Keuken

Ontwerpoverwegingen bij luxe industriële keukens 

Heb je er altijd al van gedroomd om te koken in je eigen keuken in een industriële stijl? Met slechts een paar kleine investeringen kun je er zelfs al voor kiezen om deze keuken in een luxe jasje te steken. Klinkt goed, toch? Zorg er in dat geval wel altijd voor dat je de bewuste ontwerpkeuzes maakt, zodat je de plank hier niet mis kan slaan. Hoe je dat het beste aan kunt pakken en waar je zoal op moet letten tijdens de keukeninspiratie opdoen, lees je hier. 

Kies voor een eyecatcher en investeer in een luxe zwarte wijnklimaatkast 

Een van de beste investeringen die je maar kunt doen voor het aanbod aan luxe industriële keukens, is het kopen van apparatuur van enkel de hoogste kwaliteit. Investeer dus altijd in apparatuur van een A-merk en ga voor luxe snufjes. Een wijnklimaatkast is daar een erg goed voorbeeld van. Je weet daardoor altijd zeker dat de wijnen op perfecte temperatuur zijn op het moment dat je gasten over de vloer hebt. Maar het is natuurlijk ook een ware blikvanger die gevast en zeker de aandacht van iedereen in huis trekt. 

Handige plankjes voor aan de wand, bijvoorbeeld voor het neerzetten van snijplanken en servies 

Het uitzoeken van leuke accessoires voor in de keuken hoort er natuurlijk ook bij. Heb je bijvoorbeeld al gedacht aan het kopen van plankjes voor aan de wand? Je geniet op deze manier ineens van meer opbergruimte en je hebt meer plek over voor het presenteren van mooie objecten. Denk daarbij aan robuuste houten snijplanken en het servies waar je zo lang voor hebt gespaard. Al met al kun je erg makkelijk je persoonlijke twist aan de keuken geven door items neer te zetten op de plankjes aan de wand. 

Zorg voor industriële accenten, bijvoorbeeld stalen handgrepen en zwarte keukenkasten 

Om deze stijl optimaal tot zijn recht te laten komen in de keuken bij jou in huis, is het enorm belangrijk dat je goed let op de details tijdens het uitzoeken. Zo  kun je bijvoorbeeld kiezen voor stalen handgrepen voor een stoere en eigentijdse look. Maar voor de ultieme look mogen zwarte keukenkasten natuurlijk ook niet ontbreken. In een keukenwinkel ontvang je hier altijd vrijblijvend net even wat meer informatie over. En dat maakt het uitzoeken van de keuken van je dromen kus ook weer net even wat makkelijker om te doen. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *