Woonkamer

Met gekleurde vloerkleden breng je kleur en sfeer naar de ruimte

Veel mensen denken er niet meteen aan, maar een vloerkleed kan meteen de sfeer in een ruimte helemaal veranderen. Wil je dus graag iets nieuws in huis, maar wil je geen hele verbouwing? Ga dan voor een nieuw vloerkleed en breng meteen nieuwe sfeer naar je huis. Een vloerkleed brengt daarnaast ook warmte en zachtheid naar de ruimte. Wil je de ruimte meer opfleuren? Dan zijn gekleurde vloerkleden hier een goede optie voor.  Gekleurde vloerkleden zijn in alle kleuren van de regenboog te koop en dus heb je genoeg keuze om de ruimte mee op te fleuren.

Welke kleur past in jouw huis?

Gekleurde vloerkleden zijn er in alle kleuren van de regenboog, van rood tot paars en oranje tot blauw. Welke kleur het beste past in je huis, hangt af van je eigen voorkeuren, je interieur en zelfs welke ruimte. Als je voor elegant en simpel wilt gaan, dan kun je het beste een vloerkleed in het zwart, grijs of bruin kiezen. Bruin, geel en oranje zijn daarnaast weer leuke aardse kleuren voor een natuurlijke en warme sfeer. Wil je gaan voor opvallend? Kies dan een leuk vloerkleed rood of groene kleur. Het is ook altijd goed even te kijken naar de kleuren die al in je interieur voorkomen. Op basis daarvan kun je een kleur kiezen die erbij past.

Vloerkleden in een of meerdere kleuren

Gekleurde vloerkleden zijn er in allerlei kleuren. Er zijn gekleurde vloerkleden die maar één bepaalde kleur hebben, zoals zwart of rood, maar natuurlijk ook vloerkleden waar meerdere kleuren in zitten. Vloerkleden met meerdere kleuren hebben vaak leuke patronen of zelfs een vintage uitstraling. Een vloerkleed met meerdere kleuren kan dus een eyecatcher zijn in de ruimte. Als je meer speling in de kamer wilt, dan is een vloerkleed met meerdere kleuren zeker leuk. Ook handig als je niet tussen een paar kleuren kunt kiezen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *