Woonkamer

Creëer meer opbergruimte met een stijlvolle kast van mangohout

Merk je wel eens dat er veel spullen door je huis slingeren die nog geen eigen plekje hebben? Dan heb je behoefte aan meer opbergruimte. Tijd om wat plek vrij te maken voor een nieuwe kast. Een kast maakt het makkelijker je huis op te ruimen en voorkomt dat je interieur chaotisch en rommelig aanvoelt. Het is nu eenmaal lekkerder leven in een ruime, opgeruimde kamer. Ben je op zoek naar een nieuwe kast, en volg je ook graag de nieuwste woontrends op de voet? Kies dan voor een kast van mangohout. Deze populaire houtsoort doet het goed in elk interieur, is duurzaam en ook nog eens betaalbaar.

Duurzaam hout in de woonkamer

Tegenwoordig wordt duurzaamheid steeds belangrijker. Met je eigen (koop)gedrag kun je een positieve impact maken op de wereld. Daarom is het goed om ook wanneer je je interieur wilt aanvullen, rekening te houden met de herkomst van de producten die je koopt. Met mangohout weet je dat het altijd goed zit. Dat komt doordat deze houtsoort in feite een restproduct is. Het ontstaat wanneer een mangoboom op de plantage te oud is geworden om voor de boer nog rendabel te zijn. De boom wordt gekapt om ruimte te maken voor een jonger exemplaar en gaat naar de meubelfabriek. Daardoor hoeft er geen natuurlijk bos voor te worden gekapt. Een goede keuze, dus!

Ontdek de mogelijkheden

Mangohout is een hardhoutsoort en is hierdoor behoorlijk sterk. Het zal niet snel beschadigen of slijten. Daardoor kun je er ook van alles van laten maken. Of je nu op zoek bent naar een stijlvolle wandkast, een mooi dressoir of een buffetkast, met mangohout kan het allemaal. Zo is er altijd een kast die bij jouw inrichting en huis past. Combineer een kast van mangohout met andere mangohouten meubelen, zoals een eettafel of TV-meubel om te zorgen voor een mooie eenheid. 

Mangohout black valt op

Als je op zoek bent naar een echte blikvanger, kies je voor een kast van zwart hout. Mangohout black is hout dat is behandeld met een mooie zwarte lak, waardoor de houtstructuur en nerf mooi zichtbaar blijven. Zwarte houten meubels vallen op, maar passen tegelijkertijd gemakkelijk in verschillende interieurstijlen. Dat komt doordat zwart in essentie een neutrale kleur is. Die is hierdoor gemakkelijk met andere meubelen en kleuren te combineren. Kies je voor een kast van zwart mangohout, dan zullen alle spullen die je erin neerzet extra opvallen. Dat maakt zwart de uitgelezen kleur voor een boekenkast of buffetkast.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *